«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

На Хмельниччині відбувся молитовний сніданок

На Хмельниччині відбувся молитовний сніданок

25 червня на Хмельниччині відбувся обласний молитовний сніданок, присвячений дню Конституції України. Захід пройшов за ініціативи обласної ради та підтримки Духовної ради.

В обласному молитовному сніданку взяли участь члени Духовної ради, представники різних релігійних конфесій, народні депутати України, керівництво облдержадміністрації та міста, депутати обласної ради, керівники військових частин, дислокованих на території області, силових структур та правоохоронних відомств, голови усіх територіальних громад області, волонтери та громадські діячі.

“У Хмельницькому молилися за медиків, котрі другий рік протистоять пандемії, за лідерів та українську владу, за військових, котрі вже восьмий рік боронять кордони України. Слова, які линуть від самого серця також лунали за здоров’я, сиріт, сім’ї, прощення гріхів та благословення України”, — розповіла голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк. 

Особливим гостем на сніданку був координатор Національних Молитовних сніданків в Україні, народний депутат кількох скликань Павло Унгурян. За його словами, молитовні сніданки є традиційними й впродовж семи десятків років вони відбуваються в Конгресі США, Європарламенті, багатьох країнах Європи та світу, де також поширена практика проведення подібних заходів на регіональному рівні.

Дякуємо Богу, що молитовні сніданки ширяться Україною, та продовжуємо молитись, щоб у кожній міській, районній, обласній радах країни проходили щоденні молитви.

29 червня 2021