«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитва за захист підлітків: 7 неповнолітніх у Києві загинули від падіння з висоток

Молитва за захист підлітків: 7 неповнолітніх у Києві загинули від падіння з висоток

За останні тижні в Києві та області сталися жахливі випадки, коли неповнолітні діти шкодили своєму здоров'ю. Про це повiдомляє Sobor.com.ua

Так, з 19 січня по 17 лютого зафіксували сім випадків падіння з висоти дітей віком від 10 до 18 років.

Водночас Україною шириться небезпечний челендж: діти перевіряють на собі жахливий тренд із соцмережі TikTok. Ролик пропонує глядачам перевірити, скільки пігулок можна вжити за один раз. Двоє дівчат із ліцею в Боярці (12 і 13 років) проковтнули по 40. У результаті старша дівчина померла, інша — в реанімації. В Умані дві дівчини проковтнули велику дозу пігулок, і нині в лікарні.

За півтора місяця 2021 року до одної зі столичних лікарень надійшла річна норма дітей з тяжкими суїцидальними отруєннями.

Ці наслідки можуть бути через те, що підлітки починають підпадати під вплив груп в соцмережах. Статистика каже, що лише 14% батьків знають, чим їхні чада зайняті у всесвітній павутині.

Заступники України закликають молитись християн за захист всіх українських дітей від суїциду, за мудрість для батьків, які мають відстежувати загрозливі групи в соцмережах, в яких їхні діти вступають.

Молимось, щоб Бог зберіг дітей від спокус та захистив від лукавого опираючись на Святе Письмо:

«І ще: На Нього я буду надіятися! І ще: Ото Я та діти, яких Бог Мені дав», Євреям 2:13

«Я не маю більшої радости від цієї, щоб чути, що діти мої живуть у правді», 3 Івана 1:4

23 лютого 2021