«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитва за щасливе майбутнє українських дітей

Молитва за щасливе майбутнє українських дітей

З нагоди Міжнародного дня дітей Молитовний рух «Заступники України» запрошує приєднуватись до молитви за дітей нашої країни.

Просимо в Бога благословіння для кожної дитини: щоб не було сиріт та припинилось дитиновбиство, щоб наступне покоління українців мало достойне майбутнє та жило в країні без корупції, зла та насилля.

Давайте також станемо голосом ненароджених дітей, яких сучасна «культура смерті» прирекла на мовчазну погибель.

На жаль, аборти в Україні стали явищем масовим, повсякденним, доступним. Кількість убитих до народження дітей вимірюється мільйонами. Жодна війна не забрала такого числа людських життів.

«Аборт не є вирішенням проблеми. Часто наслідками аборту стають психічні розлади, які відомі під назвою «постабортний синдром», безпліддя, онкологія, конфлікти і страждання в родині. Особливо тяжко страждає мама вбитої дитини, яка зазвичай опиняється віч-на-віч із страшним і нав’язуваним вибором. Правдивим проявом турботи про матір та її дитя є плекання прородинної політики в державі, підтримка суспільних ініціатив, які творять культуру життя, любові та прийняття і дають можливість батькам розвивати свою дитину і відчувати, що вони не покинуті державою і суспільством наодинці перед таким непростим викликом», - сказано у зверненні Всеукраїнської Ради Церков і релігійних організацій про гідність і велич дару людського життя, оприлюдненого з нагоди Дня дітей.

Молимось також за захист дітей від насилля, булінгу, війни, знущання та за гідне виховання кожного малюка у родині.

Вчиняймо, як наш вчитель Ісус Христос, який наголошував на тому, щоб кожна дитина прийшла до нього та була благословенна: «Приносили до Нього дітей, щоб Він доторкнувся до них… І, обійнявши їх, покладав руки на них і благословляв їх» (Марка 10:13, 16).

1 червня 2021