«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитва за п’ять областей України, де спалахнув коронавірус

Молитва за п’ять областей України, де спалахнув коронавірус

У Вінницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Житомирській та Чернівецькій областях істотно зросла захворюваність на коронавірус. Заступники України закликають всіх християн посилити молитву за зцілення всіх українців та захист від інфекцій та хвороб.

У зв‘язку з такою ситуацією у зазначених регіонах було вирішено встановити обмеження. Йдеться, зокрема, про відвідування навчальних закладів, роботу закладів харчування та відпочинку, контроль в’їзду/виїзду до населених пунктів тощо.

Молимось також за лікарів та умови для хворих, адже збільшення пацієнтів вимагає додаткових ліжкомісць з підведенням до них кисню.

Просимо Бога за мудрість для влади на місцях, щоб вони пильнувати за дотриманням протиепідемічних заходів після їх посилення та забезпечили жителів області належними засобами безпеки. Просимо Бога, щоб в серцях українців панували віра та мир, а усілякий страх перед захворюванням відступив.

Молимось згідно з Писанням:

Вихід 15:26: «І сказав: “Коли ти пильно слухатимешся голосу Господа, Бога твого, і чинитимеш те, що йому до вподоби, і вважатимеш на його накази, і дотримуватимешся всіх його установ, ані одної з тих недуг, що я навів був на Єгипет, не наведу на тебе: я бо Господь, твій цілитель”».

Псалом 55:23: «Залиши на Господа твою турботу, і він тебе підтримає: повіки не допустить, щоб справедливий захитався».

Псалом 56: 4: «Коли ж страх мене огорне, на тебе уповаю!».

24 лютого 2021