«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитовники вийшли на головну площу Кам'янця-Подільського

Молитовники вийшли на головну площу Кам'янця-Подільського

У березні 2021 року християни різних конфесій Кам’янця-Подільського (Хмельниччина) молилися та благали Бога благословити місто і його мешканців. Під час зібрання учасники молились за Божу охорону всіх добровольців і захисників України та благали миру для країни.

Вони також закликали присутніх покаятись за гріхи комунізму.

Захід було організовано Духовною радою християнських церков за підтримки міської влади. У молитві на головній площі взяв участь і міський голова Михайло Посітко.

Представник Римо-католицької церкви молився за прощення Богом всіх гріхи та злочинів безбожної комуністичної влади: вбивства мільйонів невинних людей, руйнування церков та переслідування християн, аборти й знецінення людського життя, війни та пропаганду атеїзму, депортацію народів та сімей, і наприкінці попросив, щоб Бог прийняв цю молитву, зцілив рани минулого та дав місту і країні своє щедре благословення.

Пастор Української церкви християн віри євангельської Віктор Ємелін молився за Боже благословіння для міста та за духовне й фізичне здоров’я українського народу.

Голова духовної ради, єпископ євангельських християн-баптистів Микола Каспров закликав присутніх до постійної молитви й посту за місто та владу, «щоб могли ми провадити тихе й мирне життя в усякій побожності та чистості. Бо це добре й приємне Спасителеві нашому Богові, що хоче, щоб усі люди спаслися, і прийшли до пізнання правди» (1 Тимофію 2:2-4).

Наприкінці заходу всі священнослужителі здійснили молитву благословення над містом і його мешканцями. Міський голова подякував священнослужителям та Духовній раді за спільну молитву та пам’ять про українських добровольців.

Заступники України підтримують ініціативи духовних рад кожного міста молитись на центральних площах міста та закликають приєднуватися до постійної стратегічної молитви, щоб Бог благословляв жителів кожного регіону та нашу країну.

24 березня 2021