«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитовний майдан пройде у Києві 14 жовтня

Молитовний майдан пройде у Києві 14 жовтня

У день Покрови, День Захисника України та День українського козацтва - 14 жовтня, інститути громадянського суспільства, релігійні організації, захисники, капелани, хорові колективи, співаки об’єднаються та влаштують Всеукраїнський Молитовний майдан на Софійській площі.

Серед учасників заходу: представники Всеукраїнської ради церков, дитячий хор «Дзвіночок» під керівництвом Рубена Толмачова, Український національний хор ім. Г. Верьовки, хор Київської духовної академії та семінарії, ліцеїсти ліцею ім. І. Богуна, інші відомі сольні вокальні виконавці в живу та у форматі відеозапису.

Окрасою свята стане виступ Ірини Рябчун, яка виконає композиції на карильйоні — унікальному інструменті з 51 дзвонами, які вилиті за спеціальним замовленням в Нідерландах.

Одночасно о 13.00 відбудеться молитва по всій Україні та передзвони, починаючи з Софійської дзвіниці та закінчуючи маленьким селом.

«Такі заходи реанімують та зцілюють духовні чесноти у суспільстві, пробуджують глибинні засади духовного піднесення, допомагають людям виходити з депресивних станів, об’єднують різних людей, різних конфесій та світоглядів та формують головний потрібний за сучасних умов чинник розвитку суспільства в дусі Злагоди, Миру та Любові», — пояснили в ВГО «Інтелектуальна Україна».

Захід є складовою мегапроекту «Духовність зупинить війну і збереже світ», започаткованому ще у 2015 році та підтриманий Радою Церков.

Приєднуйтесь 14 жовтня о 13:00 до Всеукраїнського Молитовного майдану, що пройде на Софійській площі.

13 жовтня 2021