«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молитовні сніданки в Українi – на другому місці у світі

Молитовні сніданки в Українi – на другому місці у світі

Україна на другому місці у світі після Сполучених Штатів Америки по масштабу і змісту Національних Молитовних Сніданків і в регіонах. Про це говорили на зустрічі з Координатором Президентського Молитовного Сніданку США Дагом Берлі.

На заході були також присутні засновник Українського молитовного сніданку в Америці Михайло Жовнір, координатор платформи Українсько-Американського партнерства Павло Унгурян та інші.

У рамках візиту Дага Берлі відбулась зустріч і з Головою Верховної Ради України.
З Русланом Стефанчуком були обговорені організаційні питання щодо проведення X Національного молитовного сніданку в Україні.
До розмови долучилися Майкл Жовнер, Павло Унгурян, народні депутати України, члени оргкомітету Національного Молитовного Сніданку України Анна Пуртова та Олексій Красов.

«Цінність молитовних сніданків полягає в тому, що вони є майданчиком для діалогу між країнами. Адже щороку об’єднують тисячі учасників з майже усіх куточків світу. Представники різних конфесій, люди різних професій та поглядів мають змогу зустрітися й обговорити політичні, економічні, екологічні та інші виклики. А діалог — це шлях до порозуміння», — зазначив Руслан Стефанчук.

Голова Парламенту України сподівається, що X Національний молитовний сніданок в Україні вдасться провести у травні наступного року.

«Неодноразово наголошував на тому, що саме в єдності — наша сила. Тож безперечно підтримую речі, які об’єднують та допомагають зробити наш рідний дім ще кращим», — додав він.


11 листопада 2021