«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молимось за акції на захист прав сімей та дітей, що пройдуть у Києві 18-19 вересня

Молимось за акції на захист прав сімей та дітей, що пройдуть у Києві 18-19 вересня

18-19 вересня 2021 року в Києві християнські активісти запланували кілька заходів для захисту сімейних цінностей і протидії ЛГБТ-пропаганді у зв’язку з проведенням так званого «Маршу рівності». Повідомляється на сайті vsirazom.ua

Передбачається три формати мирних сімейних правозахисних акцій:

1) Молитовна цілодобова варта.

2) Акція протесту.

3) Правозахисна моніторингова кампанія для спостереження за дотриманням прав громадян на мирний протест.

Заходи:

1. Молитовна варта на захист сімей і дітей
Подія триватиме цілу добу. Початок – о 14:00 18 вересня, закінчення о 14:00 19 вересня. Координатором заходу є організація «Християнський Фронт» із участю християн різних конфесій, священнослужителів та військових капеланів.

2.Об’єднана правозахисна моніторингова група
Працюватиме 18 і 19 вересня у центральному периметру Києва (вулиці Володимирська, Хрещатик, Льва Толстого) з метою захисту життя та здоров’я, честі та гідності громадян України, гарантованих Конституцією, які протидіють небезпечним суспільно-політичним вимогам ЛГБТ-руху.

Мета – недопущення можливих випадків дискримінації з боку правоохоронців та цивільних відносно громадян через їхні світоглядні, релігійні та інші переконання. Загальну координацію здійснює офіс організації «Всі разом!».

3.Акція протесту проти ЛГБТ-пропаганди
Акція проходитиме для відстоювання сімейних цінностей та висловлення незгоди з публічною пропагандою збоченого способу життя.
Акція протесту проводитиметься з 6:00 до 14:00 19 вересня. Учасники використовуватимуть звукопідсилювальну апаратуру та інформаційні банери та транспаранти із відповідними гаслами.

Молимось, щоб всі ці заходи пройшли без усіляких сутичок та провокацій. Просимо Бога, щоб Дух Святий керував всіма заходами, а поліція діяла у рамках закону.  



16 вересня 2021