«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Молимось: Організатори гей-параду вимагають закон про репресії християн

Молимось: Організатори гей-параду вимагають закон про репресії християн

Нещодавно оргкомітет київського гей-параду (так званого KyivPride) оприлюднив офіційний перелік вимог. Представники агресивної ідеологічної меншини окреслили цей перелік, як «пакет вимог владі та суспільству». Від влади та пересічних українців представники KyivPride вимагають подальшого прийняття ЛГБТ-ідеології.

Першою вимогою ЛГБТ-активістів є прийняття законопроєкту №5488, яким передбачено "відповідальність за дискримінацію та нетерпимість". На думку Всеукраїнської ради Церков і релігійних організацій, прийняття цього законопроєкту може призвести до утисків свободи віросповідання, свободи слова та вираження поглядів, а також переслідування християн.

Другою вимогою «веселкової» ходи є активніше залучення поліції, прокуратури та судової системи до перетворення середовища збоченців на привілейовану групу, правопорушення стосовно членів якої мають розслідуватися особливим чином.

Пропоновані вимоги несуть пряму загрозу для реалізації конституційного права на свободу слова та свободу вираження поглядів. Адже релігійні діячі, які критикуватимуть одностатеві відносини та партнерства як аморальні, гріховні та закликатимуть до обмеження пропаганди такого неприродного, розбещеного способу життя, а також виступатимуть проти розширення прав таких людей (зокрема, у сфері усиновлення та подружніх відносин), опиняться під загрозою переслідування та стягнення великих штрафів лише за свої слова і публічно висловлену позицію на користь природніх подружніх стосунків.

З огляду на вищезгадане, Заступники України закликають всіх небайдужих християн молитись за лобістів цих законопроєктів та вимог, щоб Господь «просвітив очі їхніх сердець» та вони, відвернувшись від беззаконня, почали сповідувати Божу істину. А для правителів України просимо мудрості у прийнятті праведних та справедливих законів.

9 вересня 2021