«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Григорій Комендант: Заступницька молитва за Україну принесе великі зміни

Григорій Комендант: Заступницька молитва за Україну принесе великі зміни

В Україні плідно співпрацюють 19 християнських деномінацій. Представники різних союзів мають спільний час для молитви та роздумів над Божим Словом.

Про це розповів президент Українського Біблійного Товариства Григорій Іванович Комендант у відеозаклику до християн приєднатися до Молитовного руху "Заступники України".

Служитель відзначив, що подібна ініціатива в Україні дуже важлива та стратегічна. Він радий, що молитовний рух набирає обертів та зростає кількість його учасників.

«Чим більше ми об’єднаємось та чим більше часу будемо приділяти для заступницької молитви, тим скоріше на власні очі побачимо великі зміни в Україні», - зазначив Григорій Іванович.

Нагадаємо, що Молитовний рух "Заступники України" є продовженням Всеукраїнського молитовного марафону «Преображення України», в якому з 2017 року взяло участь понад 100 000 вірян з понад 1900 Євангельських церков України.

Приєднуйтесь до Молитовного руху «Заступники України» онлайн, адже Бог чує молитви святих і творить дива: https://molytva.org.ua/account

Переглянути відеозвернення від Григорія Івановича Коменданта:

15 січня 2021