«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Духовна мобілізація

Духовна мобілізація

З початку війни на захист України поряд зі Збройними силами стала і велика армія молитовників. Вони зайняли свої позиції на лінії духовного фронту і готові не полишати їх аж до повної перемоги. І хоча битву ще не закінчено, ми вже стали свідками того, як Бог неодноразово відповідав на ці молитви.

Згадаймо хоча б, яким було напруження, коли ворог наступав на Київ, Чернігів, Суми. Але він не зміг взяти ці міста, тому, залишивши свої спроби і здавши позиції, відступив.

Або як було зруйновано плани окупантів висадити десант в Одеській області через шторм у Чорному морі. Окрім того, через вітер та дощ вони не могли застосовувати безпілотні літальні апарати для розвідки та коригування вогнем, а маневрування корабельної групи за таких умов було значно ускладнено.

Ще однією молитовною перемогою є об’єднання світу навколо України та готовність надавати їй військову допомогу. Чи не Божою відповіддю є недавня зустріч міністрів оборони 40 країн, які обговорювали питання щодо стратегічної підтримки України та надання їй озброєння. По суті, було створено коаліцію, мета якої – не просто стримати Кремль, а перемогти російську тиранію.

І це лише деякі відповіді на молитви. Звичайно, їх значно більше. Адже молитва – потужна зброя, яка не менш важлива, ніж фізична. Слово Боже, яке ми проголошуємо з вірою, згодом стає матеріальним. Але в молитвах маємо бути постійними, виявляти терпіння і не слабнути, якщо одразу не бачимо відповіді. У Посланні до Колосян 4:2 читаємо: «Присвятіть себе молитвам. Моліться з вдячністю й терпінням».

Тож якщо ви хочете бути тими людьми, які впливають на хід історичних подій, та отримувати оперативну інформацію про те, за що потрібно молитися, приєднуйтеся до спільноти молитовників у телеграм-каналі https://t.me/pray_for_ua

«І ви кликатимете до Мене, і підете, і будете молитися Мені, а Я буду прислуховуватися до вас. І будете шукати Мене, і знайдете, коли шукатимете Мене всім своїм серцем» (Єремії 29, 12, 13).

5 травня 2022