«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

20 млн - на богохульний фільм про гомосексуалістів

20 млн - на богохульний фільм про гомосексуалістів

За підсумками Сімнадцятого  конкурсного  відбору Держкіно надасть державне фінансування в розмірі 20 мільйонів гривень фільму про гомосексуальні практики  неповнолітнього та інші девіантні стосунки. Про це повідомляє сайт Християни для України. 

На восьмому році російсько-української війни Держкіно ставить в пріоритет не патріотичні фільми про війну, українські традиції чи славетну історію, але пропаганду нетрадиційних стосунків, про що свідчать високі оцінки сценарію гомосексуальної драми.

Стрічка «Мій юний принц» має розповісти історію підлітка із заможної родини, який має нездоровий потяг до власної матері, а потім заводить роман із сином її коханця (в непристойних сценах планується використати навіть хрест із розп’яттям). 

Над створенням даного фільму працює студія «Старлайт Продакшн», яка відповідальна за створення  підліткового серіалу з гомосексуальною тематикою «Перші ластівки». Окрім стрічки «Мій юний принц» Держкіно фінансуватиме й інші сумнівні проекти. Так, серед списку фільмів з державним фінансуванням зазначено комедію «Уроки толерантності» Аркадія Непиталюка, в якій автори будуть висміювати людей, які негативно оцінюють гомосексуалізм.

Рішення Міністерства культури відображає регресивні тенденції в масовій культурі. Сьогодні український глядач дійсно потребує вітчизняних якісних фільмів, але з року в рік ми бачимо або примітивні вульгарні комедії, або пропаганду аморальності, яку називають «сучасним авторським кіно». 

Молимось, щоб в сучасній українській культурі не домінували тенденції західних трендів і надмірна присутність ЛГБТ-тематики. Просимо Бога, щоб державне фінансування покривало виготовлення фільмів, які виховують та прищеплюють моральні цінності, а не збочення та аморальність.


26 жовтня 2021