«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Церкви продовжують молитися за мир для України

Церкви продовжують молитися за мир для України

За результатами аналізу поточної ситуації Комітетом Української Церкви Християн Віри Євангельської 27 січня було прийнято рішення продовжити молитовне предстояння.  Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Церкви. 

 "Просимо старших пресвітерів обласних об’єднань спільно з пасторами церков організувати піст та молитовні зібрання щовечора в період з 30 січня по 6 лютого та молитися про мир та спокій для народів нашого регіону. Молімося про богошукання та покаяння людей, проповідуймо Благу Звістку Господа нашого Ісуса Христа аж доки Він прийде!" - сказано у зверненні УЦХВЄ.

Нагадаємо, що заклик до молитви оголосили Всеукраїнський Союз Церков та релігійних організації, Рада Євангельських протестантських церков, а також Церква Євангельських християн-баптистів. Водночас до молитви за Україну приєднуються віруючі й інших країн, зокрема в США постійно просять у Бога миру для України. 

Заступники України запрошують приєднуватись до щоденних молитов та просити в Бога мира для країни, мудрості для влади, пробудження та покаяння. І як сказано в Єремiя 29:13: “І будете шукати Мене, і знайдете, коли шукатимете Мене всім своїм серцем”.

31 січня 2022