«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

Бог діє: Молитовні сніданки стають традицією в Україні

Бог діє: Молитовні сніданки стають традицією в Україні

Заступники України об’єднуються у вдячності Богу за політиків-християн, які організовують молитовні зустрічі у Верховній Раді України, а також в інших державних інституціях по всій країні.

Так, 20 травня народні депутати України зібрались для ранкового читання Біблії та спільної молитви. Духовні роздуми, свідчення та цитати з нагірної проповіді Ісуса Христа були головною темою та центром молитовного сніданку в стінах Комітету з питань екологічної політики та природокористування. У заході взяли участь чинні народні депутати, депутати минулих скликань та поважні гості з США.
Координатор руху Молитовних сніданків України Павло Унгурян нагадав учасникам про перший молитовний сніданок, який провів Ісус для своїх учнів. Він наголосив, що там було місце для різних послідовників Месії та закликав будувати країну на принципах віри й любові, які ми знаходимо у вченні Ісуса.
А через два дні, 22 травня, в Одесі під патронатом голови обласної ради Григорія Діденко також відбувся Молитовний сніданок, який вже став доброю традицією і найбільш очікуваним заходом для місцевих політиків. Конгресмен з США Джим Слеттері під час Молитовного сніданку в Одесі розповів про те, як найвище керівництво Сполучених Штатів протягом половини століття знаходить час для спільної молитви та сніданку з політичними опонентами.

Молитовний Рух «Заступники України» закликає й надалі молитись за українських політиків, щоб всі рішення на державному рівні приймались за порадою Святого Духа. Молимось, щоб люди при владі були богобійні, здібні до науки Божої та ненавиділи корупцію.
«А ти вибереш зо всього народу мужів здібних, богобоязливих, мужів справедливих, що ненавидять зиск, і настановиш їх над ними тисяцькими, сотниками, п’ятидесятниками та десятниками» (Вихід 18:21).


26 травня 2021