«... і помоляться, і будуть шукати Ім'я Мого... то Я вислухаю з небес» 2 Хр. 7:14

244-й день заступництва за Україну!

244-й день заступництва за Україну!

Те, за що ми дякуємо Богу:

• Дякуємо Богу за Його світло, яке не може охопити жодна темрява. Дякуємо за те, що подолаємо будь-які труднощі, хоч би якими були людські прогнози. Адже «Бог дарував нам не Дух боягузства, а дух сили, любові й самовладання».

• ЗСУ вибили окупантів із чотирьох населених пунктів на Луганщині та Донеччині.

• США розглядають можливість відправки в Україну установок ППО HAWK зі своїх складів для боротьби з крилатими ракетами.

• Німеччина виділить Україні 20 млн євро на закупівлю резервного обладнання, яке допоможе реагувати на терористичні атаки на критичну інфраструктуру.

• Україна отримає на термінові потреби $500 млн від Світового банку. Гроші підуть на відновлення електричних мереж та водопостачання, а також допоможуть підготуватися до зими.

• За минулу добу Збройні Сили України знищили 21 танк, 26 одиниць бойової броньованої техніки, 1 літак, 3 гелікоптери, 10 одиниць автомобільної техніки.


Загрози залишаються:

• Окупанти обстріляли Харківщину.

• Загарбники кидають усі ресурси на Бахмут та Авдіївку.

• росія запустила дрони-камікадзе з території Білорусі.

• Останній тиждень окупанти щось активно будують на території сухого сховища відпрацьованого ядерного палива на ЗАЕС, не допускаючи туди ні співробітників станції, ні представників МАГАТЕ.

• Іран може передати росії новий вид дронів для ударів по Україні.


Молитовні потреби:


• Молімося про те, щоб народ Божий був переплавлений у цих випробуваннях, щоб не зламався, а навпаки – очистився і зміцнився, як золото, у вогні переплавлене. Нехай Господь допоможе нам мати серце Христа!

• Виснаження запасів крилатих ракет і БПЛА ворога та неможливість нових поставок.

• Нехай стануть відомі таємні наміри ворога щодо Запорізької АЕС. Молимося проти застосування ядерної зброї.

• Сьогодні відзначається День військового капелана. Благословляємо наших військових душпастирів, які служать на передовій. Озброєні словом Божим і вірою, військові капелани тримають дуже важливу оборону – духовну, а у війні найперше перемагає дух. А ще військові духівники допомагають нашим воїнам долати страх і гнів у серці, полегшують біль втрат, вселяють у них віру та надію. Нехай Господь зміцнить наших братів і сестер на цій ниві й відкриває перед ними нові можливості для жнив душ.

• Молимося про наших захисників. Нехай ніхто з них не загине, але матиме життя вічне. Нехай не опустяться їхні руки і не буде втрачена надія.

• Підтримуємо в молитві наших українців, які перебувають на окупованих територіях. Нехай Господь допоможе їм пройти ці складні випробування, нехай серця їхні не очерствіють, а навпаки, стануть м’якшими для навернення до Бога.

• Благословляємо діток і молимося за зцілення їхніх душевних ран, нехай будуть задоволені їхні потреби в любові, піклуванні. Молимося про тих дітей, які перебувають у розшуку. Нехай Господь допоможе їх знайти й повернути в сім’ї.

• Нехай будуть зруйновані будь-які ідоли у свідомості більшості росіян, а також релігійні твердині.




25 жовтня 2022